Ruskista jauhelihaa öljyssä pannulla yhdessä sipuleiden kanssa n. 6–7 minuuttia.
Vaihe 3
Lisää joukkoon tomaattimurska, chilikastike ja oregano. Anna kiehua pienellä lämmöllä 15 minuuttia. Lisää sitten joukkoon mustapavut ja halkaistut tuoreet pienet tomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 4
Kaada kaikki uuninkestävään vuokaan ja levitä päälle puolet maissilastuista. Ripottele pinnalle juustoa ja paista esilämmitetyssä uunissa 210 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja maissilastut ovat rapeita.
Vaihe 5
Laita esille tarjoiluvuokaan ja ripottele pinnalle silputtua korianteria.
Vaihe 6
Tarjoile cheddarjuuston, maissilastujen ja ranskankerman kera.
Vinkki:
Voit myös käyttää muita Bonduelle-tuotteita mustapapujen sijaan.