1. >Uutiset
  2. >Paahdettu lehtikaalisalaatti maissin ja punaisten kidneypapujen, paahdettujen hasselpähkinöiden ja jogurttikastikkeen kera

Paahdettu lehtikaalisalaatti maissin ja punaisten kidneypapujen, paahdettujen hasselpähkinöiden ja jogurttikastikkeen kera

Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
300 g lehtikaalia

1 punasipuli, n. 50 g

2 valkosipulinkynttä

2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)

1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)

2 rkl oliiviöljyä

50 g paahdettuja hasselpähkinöitä

2 dl jogurttia

2 rkl worcestershire-kastiketta

Suolaa

Mustapippuria
Ainesosat 4 henkilölle
300 g lehtikaalia

1 punasipuli, n. 50 g

2 valkosipulinkynttä

2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)

1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)

2 rkl oliiviöljyä

50 g paahdettuja hasselpähkinöitä

2 dl jogurttia

2 rkl worcestershire-kastiketta

Suolaa

Mustapippuria
    Valmista tämä resepti:
  • Punaiset Kidneypavut - 310 g
  1. Vaihe 1
    Irrota lehtikaalin lehdet toisistaan.
  2. Vaihe 2
    Hienonna punasipuli ja valkosipuli.
  3. Vaihe 3
    Paista kaali, sipuli ja valkosipuli öljyssä pannulla yhdessä papujen ja maissin kanssa, kunnes ne ovat hiukan ruskistuneet.
  4. Vaihe 4
    Sekoita jogurtti ja worcestershire-kastike keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Vaihe 5
    Aseta tarjolle isoon kulhoon tai lautaselle, ripottele päälle hasselpähkinöitä ja tarjoile jogurttikastikkeen kanssa.
Vinkki:
Tarjoillaan kala- ja liharuokien lisukkeena. Sellaisenaan mainio kasvisruoka. Voidaan valmistaa myös linsseistä ja papusekoituksesta.