Palaa
Viimeisimmät uutiset
Ruoanlaitto
Tutki
Viljellä
>
Uutiset
>
Paahdettu lehtikaalisalaatti maissin ja punaisten kidneypapujen, paahdettujen hasselpähkinöiden ja jogurttikastikkeen kera
<
Uutiset
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Paahdettu lehtikaalisalaatti maissin ja punaisten kidneypapujen, paahdettujen hasselpähkinöiden ja jogurttikastikkeen kera
tulosta resepti
Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
300 g lehtikaalia
1 punasipuli, n. 50 g
2 valkosipulinkynttä
2 purkkia
Bonduelle
-maissia (2 x 140 g valutettuna)
1 purkki
Bonduelle
n punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)
2 rkl oliiviöljyä
50 g paahdettuja hasselpähkinöitä
2 dl jogurttia
2 rkl worcestershire-kastiketta
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosat 4 henkilölle
300 g lehtikaalia
1 punasipuli, n. 50 g
2 valkosipulinkynttä
2 purkkia
Bonduelle
-maissia (2 x 140 g valutettuna)
1 purkki
Bonduelle
n punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)
2 rkl oliiviöljyä
50 g paahdettuja hasselpähkinöitä
2 dl jogurttia
2 rkl worcestershire-kastiketta
Suolaa
Mustapippuria
Valmista tämä resepti:
Punaiset Kidneypavut - 310 g
katso tuote
Vaihe 1
Irrota lehtikaalin lehdet toisistaan.
Vaihe 2
Hienonna punasipuli ja valkosipuli.
Vaihe 3
Paista kaali, sipuli ja valkosipuli öljyssä pannulla yhdessä papujen ja maissin kanssa, kunnes ne ovat hiukan ruskistuneet.
Vaihe 4
Sekoita jogurtti ja worcestershire-kastike keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 5
Aseta tarjolle isoon kulhoon tai lautaselle, ripottele päälle hasselpähkinöitä ja tarjoile jogurttikastikkeen kanssa.
Vinkki:
Tarjoillaan kala- ja liharuokien lisukkeena. Sellaisenaan mainio kasvisruoka. Voidaan valmistaa myös linsseistä ja papusekoituksesta.
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies