Kuori bataatti ja leikkaa kuutioiksi. Keitä bataattikuutioita suolalla maustetussa vedessä, kunnes ne ovat aivan pehmeitä. Kaada vesi pois ja painele bataatti haarukalla pehmeäksi soseeksi.
Vaihe 2
Lisää bataattisoseen joukkoon kvinoa, kananmuna ja mausteet. Sekoita hyvin.
Anna pihvien paistua rauhassa liikuttelematta 5-6 minuuttia. Käännä varovasti, lisää tarvittaessa pannulle öljyä ja anna pihvien paistua toiselta puolelta 5-6 minuuttia. Varo kuumentamasta pannua liian kuumaksi, jotta pihvien pinta ei pala. Paista kerrallaan sen verran pihvejä, että pannulla on reilusti tilaa pihvien kääntämiselle.
Vinkki:
Ennen tarjoilua lisää pihvien päälle sitruuna- tai limemehua ja silputtua tuoretta korianteria. Tarjoile esimerkiksi salaatin, avokadon ja tsatsikin kera.