Vaihe 1
Hienonna sipuli ja valkosipuli. Silppua oregano karkeasti.
Vaihe 2
Paista sipulia, valkosipulia ja oreganoa öljyssä pannulla, kunnes ne ovat hiukan ruskistuneet.
Vaihe 3
Lisää kikherneet ja punaiset kidneypavut ja ruskista. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 4
Halkaise paprikat pituussuunnassa, poista siemenet ja laita ne leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
Vaihe 5
Täytä paprikat kikherneillä ja punaisilla kidneypavuilla, ripottele päälle juustoraastetta ja leipäkuutioita. Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia, kunnes paprikat ovat kypsiä.
Vaihe 6
Silppua rosmariini karkeasti ja sekoita lihan kanssa, mausta suolalla ja pippurilla. Paista kuumalla pannulla n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.
Vaihe 7
Tarjoile liha paistettujen paprikoiden ja sitruunan kera.
Vinkki:
Voit tarjoilla paprikat myös kalan tai kanan lisukkeena. Myös mainio kasvisruoka sellaisenaan. Voit käyttää paprikoiden täytteessä myös Bonduelle chilipapuja.