Tortillapizza kikherneiden, halloumijuuston ja pekonin kera
Helppo
1 henkilö
30 min
Ainekset
1 henkilölle
80 g halloumijuustoa
1 punainen chili (jos haluat miedomman tulisuusasteen, voit poistaa chilin siemenet)
4 pekoniviipaletta
8 salvianlehteä
1 avokado
1 tortilla
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
1-2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
1 punainen chili (jos haluat miedomman tulisuusasteen, voit poistaa chilin siemenet)
4 pekoniviipaletta
8 salvianlehteä
1 avokado
1 tortilla
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
1-2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosat 1 henkilölle
80 g halloumijuustoa
1 punainen chili (jos haluat miedomman tulisuusasteen, voit poistaa chilin siemenet)
4 pekoniviipaletta
8 salvianlehteä
1 avokado
1 tortilla
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
1-2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
1 punainen chili (jos haluat miedomman tulisuusasteen, voit poistaa chilin siemenet)
4 pekoniviipaletta
8 salvianlehteä
1 avokado
1 tortilla
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
1-2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
- Vaihe 1Viipaloi halloumijuusto ja avokado, ja silppua salvianlehdet ja punainen chili hienoiksi.
- Vaihe 2Laita tortilla leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Vaihe 3Asettele avokadoviipaleet, juusto, pekoni, kikherneet ja oliiviöljy tortillakuoren päälle.
- Vaihe 4Ripottele päälle salviaa, chiliä, suolaa ja mustapippuria.
- Vaihe 5Paistetaan esilämmitetyssä 210-asteisessa uunissa rapeaksi ja kullanruskeaksi, n. 10–15 minuuttia.
Katso myös: