1. >Vuodesta 1853
  2. >Bonduelle Nordics on nyt virallisesti B Corp™-sertifioitu!

Tämä ei ole mikä tahansa sertifikaatti, vaan huippusuoritus missiomme saavuttamiseksi olla paitsi paras maailmassa, myös paras maailmalle 🌍 Se on merkittävä ero, josta olemme uskomattoman ylpeitä.

Mitä B Corp™ tarkoittaa?

B Corp™-sertifiointi on yksi johtavista kansainvälisistä tunnustuksista kestävyydessä, sosiaalisessa vastuussa ja läpinäkyvyydessä.
Sertifiointi myönnetään vain yrityksille, jotka täyttävät korkeimmat standardit viidellä avainalueella: hallinto, työntekijät, yhteisö, ympäristö ja asiakkaat. 
Toisin sanoen: Bonduelle arvioidaan sen perusteella, kuinka hyvin edistämme parempaa maailmaa ihmisille ja planeetalle 🌱.

Miksi tämä on tärkeää?

Bonduellessa uskomme tulevaisuuteen, jossa kaikilla on mahdollisuus nauttia terveellisistä, kestävästä ja kasvipohjaisista aterioista. Seitsemän sukupolven ajan olemme sitoutuneet tuottamaan vastuullista ruokaa, ja B Corp™-sertifioinnin myötä otamme vielä yhden suuren askeleen kohti tätä tavoitetta. Tämä ei ole päätepiste, vaan lähtökohta lisäparannuksille. Tämän sertifioinnin saavuttaminen on käynnistänyt koko yrityksen liikkeelle: olemme säätäneet sääntöjämme asettaaksemme ihmiset ja ympäristön etusijalle, ja työskentelemme aktiivisesti regeneratiivisen maatalouden parissa.

Mitä teemme toisin?

Olemme perustaneet Bonduelle Farm Academyn, joka on luotu tukemaan viljelijöitä siirtymisessä regeneratiiviseen maatalouteen, joka on toimintatapa, joka parantaa maaperän terveyttä ja edistää biodiversiteettiä. Eikä siinä vielä kaikki! Varmistamme, että voit jäljittää tarkalleen, mistä tuotteemme tulevat, koska uskomme 100 % läpinäkyvyyteen 🧐.

On tärkeää tehdä kestävä ero kaikille. Ja mikä on tavoitteemme? Vuoteen 2025 mennessä Bonduelle on täysin B Corp™-sertifioitu maailmanlaajuisesti. Ja olemme hyvällä tiellä! Yhdessä voimme rakentaa kestävän ja terveellisen tulevaisuuden, maaperältä lautaselle!

Emme pyri olemaan "parhaat maailmassa", vaan "parhaat maailmalle". Haluatko olla mukana? 🌱

Bonduelle - Today’s surprising vegetables, for a better tomorrow 🌍💪