Paahdettu lehtikaalisalaatti maissin ja punaisten kidneypapujen, paahdettujen hasselpähkinöiden ja jogurttikastikkeen kera
Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
300 g lehtikaalia
1 punasipuli, n. 50 g
2 valkosipulinkynttä
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)
1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)
2 rkl oliiviöljyä
50 g paahdettuja hasselpähkinöitä
2 dl jogurttia
2 rkl worcestershire-kastiketta
Suolaa
Mustapippuria
1 punasipuli, n. 50 g
2 valkosipulinkynttä
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)
1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)
2 rkl oliiviöljyä
50 g paahdettuja hasselpähkinöitä
2 dl jogurttia
2 rkl worcestershire-kastiketta
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosat 4 henkilölle
300 g lehtikaalia
1 punasipuli, n. 50 g
2 valkosipulinkynttä
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)
1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)
2 rkl oliiviöljyä
50 g paahdettuja hasselpähkinöitä
2 dl jogurttia
2 rkl worcestershire-kastiketta
Suolaa
Mustapippuria
1 punasipuli, n. 50 g
2 valkosipulinkynttä
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)
1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)
2 rkl oliiviöljyä
50 g paahdettuja hasselpähkinöitä
2 dl jogurttia
2 rkl worcestershire-kastiketta
Suolaa
Mustapippuria
- Vaihe 1Irrota lehtikaalin lehdet toisistaan.
- Vaihe 2Hienonna punasipuli ja valkosipuli.
- Vaihe 3Paista kaali, sipuli ja valkosipuli öljyssä pannulla yhdessä papujen ja maissin kanssa, kunnes ne ovat hiukan ruskistuneet.
- Vaihe 4Sekoita jogurtti ja worcestershire-kastike keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Vaihe 5Aseta tarjolle isoon kulhoon tai lautaselle, ripottele päälle hasselpähkinöitä ja tarjoile jogurttikastikkeen kanssa.
Vinkki:
Tarjoillaan kala- ja liharuokien lisukkeena. Sellaisenaan mainio kasvisruoka. Voidaan valmistaa myös linsseistä ja papusekoituksesta.
Katso myös: