Kidneypapu on yksi suosituimmista palkokasveista, ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi pataruokiin ja kasvispihvien raaka-aineeksi. Parhaiten kidneypapu tunnetaan chili con carnesta.

Nettopaino: 310 g Kuivapaino: 250 g
Ainekset:

Liotetut kidneypavut, vesi, suola, sakeuttamisaine: kalsiumkloridi.

Runsaasti kuituja, Runsaasti proteiinia

ravintosisältö

per 100g
Energiaa (kJ) 455 kJ
Energiaa (kcal) 108 kcal
Rasva (g) 0,6 g
- josta tyydyttynyttä (g) 0,1 g
Hiilihydraatit (g) 14 g
- josta sokereita (g) 0,8 g
Ravintokuitu (g) 8,0 g
Proteiini (g) 7,7 g
Suola (g) 0,22 g

Katso reseptimme

Helppo
Keskitaso
Vaikea
< 15 min
15 - 45 min
45 min ja +
  • Paahdettu lehtikaalisalaatti maissin ja punaisten kidneypapujen, paahdettujen hasselpähkinöiden ja jogurttikastikkeen kera

  • Kesäkurpitsapaistos kidneypapujen ja parmesaanin kera

  • Täytetyt paprikat kyljysten kera

Katso lisää reseptejä