Kidneypapu on yksi suosituimmista palkokasveista, ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi pataruokiin ja kasvispihvien raaka-aineeksi. Parhaiten kidneypapu tunnetaan chili con carnesta.
Nettopaino: 310 g Kuivapaino: 250 g
Ainekset:
Liotetut kidneypavut, vesi, suola, sakeuttamisaine: kalsiumkloridi.
Runsaasti kuituja, Runsaasti proteiinia
ravintosisältö
per 100g | |
---|---|
Energiaa (kJ) | 455 kJ |
Energiaa (kcal) | 108 kcal |
Rasva (g) | 0,6 g |
- josta tyydyttynyttä (g) | 0,1 g |
Hiilihydraatit (g) | 14 g |
- josta sokereita (g) | 0,8 g |
Ravintokuitu (g) | 8,0 g |
Proteiini (g) | 7,7 g |
Suola (g) | 0,22 g |
Katso reseptimme
Helppo
Keskitaso
Vaikea
< 15 min
15 - 45 min
45 min ja +
Paahdettu lehtikaalisalaatti maissin ja punaisten kidneypapujen, paahdettujen hasselpähkinöiden ja jogurttikastikkeen kera
Kesäkurpitsapaistos kidneypapujen ja parmesaanin kera
Täytetyt paprikat kyljysten kera
Katso lisää reseptejä
Katso myös: