Paahdetut pikkuporkkanat maissin, sienten ja seesaminsiementen kera
Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
400 g pieniä porkkanoita
1 purkki Bonduelle-maissia (140 g valutettuna)
2 valkosipulinkynttä
4 kevätsipulia
200 g sieniä (putkivinokkaita)
2 rkl kasviöljyä
1 dl osterikastiketta
2 rkl soijakastiketta
Seesaminsiemeniä
Herneenversoja ja pippuria
1 purkki Bonduelle-maissia (140 g valutettuna)
2 valkosipulinkynttä
4 kevätsipulia
200 g sieniä (putkivinokkaita)
2 rkl kasviöljyä
1 dl osterikastiketta
2 rkl soijakastiketta
Seesaminsiemeniä
Herneenversoja ja pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
400 g pieniä porkkanoita
1 purkki Bonduelle-maissia (140 g valutettuna)
2 valkosipulinkynttä
4 kevätsipulia
200 g sieniä (putkivinokkaita)
2 rkl kasviöljyä
1 dl osterikastiketta
2 rkl soijakastiketta
Seesaminsiemeniä
Herneenversoja ja pippuria
1 purkki Bonduelle-maissia (140 g valutettuna)
2 valkosipulinkynttä
4 kevätsipulia
200 g sieniä (putkivinokkaita)
2 rkl kasviöljyä
1 dl osterikastiketta
2 rkl soijakastiketta
Seesaminsiemeniä
Herneenversoja ja pippuria
- Vaihe 1Leikkaa valkosipuli ohuiksi viipaleiksi, silppua kevätsipuli ja puolita sienet.
- Vaihe 2Halkaise porkkanat pituussuunnassa ja paahda niitä kuumassa öljyssä paistinpannulla/wokkipannulla n. 2 minuuttia.
- Vaihe 3Paahda valkosipuli kullankeltaiseksi ja kaada osterikastike ja soija pannulle.
- Vaihe 4Lisää sienet ja maissi ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Vaihe 5Nosta porkkanat ja maissiseos tarjoiluvadille, ripottele päälle seesaminsiemeniä, kevätsipulia ja herneenversoja.
Katso myös: