Paahdetut pikkuporkkanat maissin, sienten ja seesaminsiementen kera

Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
400 g pieniä porkkanoita

1 purkki Bonduelle-maissia (140 g valutettuna)

2 valkosipulinkynttä

4 kevätsipulia

200 g sieniä (putkivinokkaita)

2 rkl kasviöljyä

1 dl osterikastiketta

2 rkl soijakastiketta

Seesaminsiemeniä

Herneenversoja ja pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
400 g pieniä porkkanoita

1 purkki Bonduelle-maissia (140 g valutettuna)

2 valkosipulinkynttä

4 kevätsipulia

200 g sieniä (putkivinokkaita)

2 rkl kasviöljyä

1 dl osterikastiketta

2 rkl soijakastiketta

Seesaminsiemeniä

Herneenversoja ja pippuria

Valmista tämä resepti:

Maissi - 150 g
  1. Vaihe 1
    Leikkaa valkosipuli ohuiksi viipaleiksi, silppua kevätsipuli ja puolita sienet.
  2. Vaihe 2
    Halkaise porkkanat pituussuunnassa ja paahda niitä kuumassa öljyssä paistinpannulla/wokkipannulla n. 2 minuuttia.
  3. Vaihe 3
    Paahda valkosipuli kullankeltaiseksi ja kaada osterikastike ja soija pannulle.
  4. Vaihe 4
    Lisää sienet ja maissi ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Vaihe 5
    Nosta porkkanat ja maissiseos tarjoiluvadille, ripottele päälle seesaminsiemeniä, kevätsipulia ja herneenversoja.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
Helppo
Keskitaso
Vaikea
< 15 min
15 - 45 min
45 min ja +