Kasvispata kidneypapujen ja maissisoseen kera
Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia punaisia Bonduelle-kidneypapuja (500 g valutettuna)
4 keskikoista bataattia (n. 600 g)
2 punasipulia
½ kukkakaali
Oliiviöljyä
n. 3 dl vettä
puolikas kasvisliemikuutio
1-2 rkl tamari- tai soijakastiketta
1 lime
Maissisose:
2 purkkia Bonduelle – maissia (280 g valutettuna)
4–5 rkl vispikermaa
Suolattuja manteleita
Thai-basilikaa
4 keskikoista bataattia (n. 600 g)
2 punasipulia
½ kukkakaali
Oliiviöljyä
n. 3 dl vettä
puolikas kasvisliemikuutio
1-2 rkl tamari- tai soijakastiketta
1 lime
Maissisose:
2 purkkia Bonduelle – maissia (280 g valutettuna)
4–5 rkl vispikermaa
Suolattuja manteleita
Thai-basilikaa
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia punaisia Bonduelle-kidneypapuja (500 g valutettuna)
4 keskikoista bataattia (n. 600 g)
2 punasipulia
½ kukkakaali
Oliiviöljyä
n. 3 dl vettä
puolikas kasvisliemikuutio
1-2 rkl tamari- tai soijakastiketta
1 lime
Maissisose:
2 purkkia Bonduelle – maissia (280 g valutettuna)
4–5 rkl vispikermaa
Suolattuja manteleita
Thai-basilikaa
4 keskikoista bataattia (n. 600 g)
2 punasipulia
½ kukkakaali
Oliiviöljyä
n. 3 dl vettä
puolikas kasvisliemikuutio
1-2 rkl tamari- tai soijakastiketta
1 lime
Maissisose:
2 purkkia Bonduelle – maissia (280 g valutettuna)
4–5 rkl vispikermaa
Suolattuja manteleita
Thai-basilikaa
- Vaihe 1Huuhtele ja valuta pavut siivilässä.
- Vaihe 2Kuori bataatit ja pilko ne ohuiksi viipaleiksi, leikkaa sipuli lohkoiksi ja irrota kukkakaalista pieniä nuppuja.
- Vaihe 3Paista kevyesti öljyssä kattilassa.
- Vaihe 4Lisää kattilaan vesi ja kasvisliemikuutio, ja anna kiehua pienellä lämmöllä 10 minuuttia.
- Vaihe 5Lisää kattilaan pavut ja kuumenna. Mausta soijakastikkeella ja limen mehulla.
- Vaihe 6Soseuta maissi ja kerma. Tarjoa sose yhdessä pata-aterian kanssa. Lisää annosten päälle vielä ripaus manteleita ja yrttejä.
Katso myös: