Kesärisotto maissin, tomaatin ja timjamin kera
Keskitaso
4 henkilöä
40 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purjosipulia
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)
1 purkki tomaattimurskaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
¼ nippu timjamia
Persiljaa
200 g risottoriisiä
5–6 dl kasvislientä
100 g voita
Parmesaania
Oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)
1 purkki tomaattimurskaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
¼ nippu timjamia
Persiljaa
200 g risottoriisiä
5–6 dl kasvislientä
100 g voita
Parmesaania
Oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
2 purjosipulia
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)
1 purkki tomaattimurskaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
¼ nippu timjamia
Persiljaa
200 g risottoriisiä
5–6 dl kasvislientä
100 g voita
Parmesaania
Oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)
1 purkki tomaattimurskaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
¼ nippu timjamia
Persiljaa
200 g risottoriisiä
5–6 dl kasvislientä
100 g voita
Parmesaania
Oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria
- Vaihe 1Puhdista ja silppua vihannekset ja kuullota niitä kevyesti hienonnetun timjamin kanssa oliiviöljyssä kattilassa.
- Vaihe 2Lisää riisi, sekoita huolellisesti ja lisää sen jälkeen tomaattimurska ja maissi.
- Vaihe 3Lisää kasvislientä vähän kerrassaan ja sekoita usein. Keitä, kunnes riisi on kypsää, mutta siinä on edelleen hyvä purutuntuma (n. 20–25 min).
- Vaihe 4Lisää risoton joukkoon kuutioitu voi ja hiukan raastettua parmesaania. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Vaihe 5Tarjoile kesärisotto yhdessä silputun persiljan ja parmesaaniraasteen kanssa.
Vinkki:
Voit käyttää maissin sijasta erilaisia papuja.
Katso myös: