Lammasta currykastikkeessa maissin ja linssien kera
Keskitaso
4 henkilöä
30 min
Ainekset
4 henkilölle
600 g lampaan sisäfileetä kuutioina
Öljyä
1 suuri sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 rkl currya
1 purkki tomaattimurskaa
2 dl vettä
1 dl ranskankermaa, 38 %
3 rkl soijakastiketta
2 purkkia Bonduelle maissia (valutettu paino yhteensä 280 g)
2 purkkia Bonduelle linssejä (valutettu paino 320 g)
¼-½ savojinkaali
Suolaa ja pippuria
Päälle: Pistaasipähkinöitä ja minttua
Öljyä
1 suuri sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 rkl currya
1 purkki tomaattimurskaa
2 dl vettä
1 dl ranskankermaa, 38 %
3 rkl soijakastiketta
2 purkkia Bonduelle maissia (valutettu paino yhteensä 280 g)
2 purkkia Bonduelle linssejä (valutettu paino 320 g)
¼-½ savojinkaali
Suolaa ja pippuria
Päälle: Pistaasipähkinöitä ja minttua
Ainesosat 4 henkilölle
600 g lampaan sisäfileetä kuutioina
Öljyä
1 suuri sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 rkl currya
1 purkki tomaattimurskaa
2 dl vettä
1 dl ranskankermaa, 38 %
3 rkl soijakastiketta
2 purkkia Bonduelle maissia (valutettu paino yhteensä 280 g)
2 purkkia Bonduelle linssejä (valutettu paino 320 g)
¼-½ savojinkaali
Suolaa ja pippuria
Päälle: Pistaasipähkinöitä ja minttua
Öljyä
1 suuri sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 rkl currya
1 purkki tomaattimurskaa
2 dl vettä
1 dl ranskankermaa, 38 %
3 rkl soijakastiketta
2 purkkia Bonduelle maissia (valutettu paino yhteensä 280 g)
2 purkkia Bonduelle linssejä (valutettu paino 320 g)
¼-½ savojinkaali
Suolaa ja pippuria
Päälle: Pistaasipähkinöitä ja minttua
- Vaihe 1Kuullota liha padassa. Viipaloi sipuli ja valkosipuli ja kuullota lihan kanssa.
- Vaihe 2Lisää curry, tomaatit, vesi, ranskankerma ja soija. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 minuuttia.
- Vaihe 3Valuta maissi ja linssit, ja lisää ne pataan yhdessä savojinkaalin kanssa. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
- Vaihe 4Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle pistaasipähkinöitä ja minttua.
Vinkki:
Tarjoile naanleivän kera.
Katso myös: