Maissi-tuorejuustosalaatilla ja kinkulla täytetyt wrapit
Helppo
4 henkilöä
10 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia Bonduellen Gourmet-maissia (280 g valutettuna)
120 g tuorejuustoa
1 porkkana
1 kesäkurpitsa
4 pehmeää tortillaa
n. 150 g kinkkua
8 basilikan lehteä
120 g tuorejuustoa
1 porkkana
1 kesäkurpitsa
4 pehmeää tortillaa
n. 150 g kinkkua
8 basilikan lehteä
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduellen Gourmet-maissia (280 g valutettuna)
120 g tuorejuustoa
1 porkkana
1 kesäkurpitsa
4 pehmeää tortillaa
n. 150 g kinkkua
8 basilikan lehteä
120 g tuorejuustoa
1 porkkana
1 kesäkurpitsa
4 pehmeää tortillaa
n. 150 g kinkkua
8 basilikan lehteä
- Vaihe 1Valuta maissi ja sekoita se tuorejuuston joukkoon.
- Vaihe 2Pilko porkkana ja kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi.
- Vaihe 3Levitä maissisalaatti tortilloille ja aseta loput täytteet salaatin päälle.
- Vaihe 4Rullaa tortillat tiukasti rulliksi, leikkaa ne keskeltä kahtia ja pakkaa folioon tai eväsrasiaan.
Vinkki:
Voit sekoittaa maissin ja tuorejuuston sekaan myös hieman pestokastiketta makua lisäämään.
Katso myös: