Maissilla, punaisilla kidneypavuilla, kylkipaistilla ja ananassalsalla täytetyt tacot
Keskitaso
4 henkilöä
25 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle Maissi ja punaiset kidneypavut -sekoitusta (valutettuna yhteensä 280 g)
2 dl creme fraichea, 18 %
1/4 ruukku korianteria
400 g valmista kylkipaistia
8–12 tacokuorta
Salsa:
150 g ananasta
3 kevätsipulia
1/2 punainen chili
1 luomulimen mehu ja raastettu kuori
20 g säilöttyjä vihreitä jalapenoja
1 rkl jalapenojen lientä
1 rkl tomusokeria
Suolaa ja mustapippuria
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle Maissi ja punaiset kidneypavut -sekoitusta (valutettuna yhteensä 280 g)
2 dl creme fraichea, 18 %
1/4 ruukku korianteria
400 g valmista kylkipaistia
8–12 tacokuorta
Salsa:
150 g ananasta
3 kevätsipulia
1/2 punainen chili
1 luomulimen mehu ja raastettu kuori
20 g säilöttyjä vihreitä jalapenoja
1 rkl jalapenojen lientä
1 rkl tomusokeria
Suolaa ja mustapippuria
Vaihe 1
Pilko ananas pieniksi kuutioiksi, ja hienonna kevätsipuli ja chili.
Vaihe 2
Raasta limen kuori raastimen hienoimmalla terällä ja purista limen mehu.
Vaihe 3
Hienonna jalapeno ja sekoita kaikki salsa-ainekset keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 4
Valuta maissi ja pavut siivilässä. Silppua korianteri karkeasti ja sekoita se yhteen ranskankerman, maissin ja papujen kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 5
Jaa maissi-papuseos tacokuoriin. Pilko kylkipaisti pieniksi paloiksi, ja lisää se tacojen täytteeksi.
Vaihe 6
Aseta tacot vuokaan tai pienille tarjottimille.
Vaihe 7
Tarjoile ananassalsan kanssa ja ripottele päälle lisää korianteria.
Vinkki:
Käytä korianterin sijasta basilikaa. Voit myös täyttää tacot broilerilla tai naudanlihalla.