Maissipyree kikherneiden, chipotlen ja yrttien kera
Helppo
4 henkilöä
15 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)
1 valkosipulinkynsi
1 sipuli, n. 50 g
2 rkl tuoretta oreganoa
2 rkl oliiviöljyä
1 punainen chili / chipotle chili / savustettu chili liemessä
2 dl ranskankermaa, 18 %
½ nippu korianteria
Suolaa
Mustapippuria
Leipää
1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)
1 valkosipulinkynsi
1 sipuli, n. 50 g
2 rkl tuoretta oreganoa
2 rkl oliiviöljyä
1 punainen chili / chipotle chili / savustettu chili liemessä
2 dl ranskankermaa, 18 %
½ nippu korianteria
Suolaa
Mustapippuria
Leipää
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)
1 valkosipulinkynsi
1 sipuli, n. 50 g
2 rkl tuoretta oreganoa
2 rkl oliiviöljyä
1 punainen chili / chipotle chili / savustettu chili liemessä
2 dl ranskankermaa, 18 %
½ nippu korianteria
Suolaa
Mustapippuria
Leipää
1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)
1 valkosipulinkynsi
1 sipuli, n. 50 g
2 rkl tuoretta oreganoa
2 rkl oliiviöljyä
1 punainen chili / chipotle chili / savustettu chili liemessä
2 dl ranskankermaa, 18 %
½ nippu korianteria
Suolaa
Mustapippuria
Leipää
- Vaihe 1Silppua sipuli, valkosipuli ja oregano.
- Vaihe 2Kuullota niitä kevyesti pannulla oliiviöljyssä n. 2 min.
- Vaihe 3Lisää maissi ja kikherneet, soseuta seos karkeaksi pyreeksi ja anna hautua 5 minuuttia.
- Vaihe 4Lisää karkeaksi hienonnettu chipotle-chili, korianteri ja ranskankerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Vaihe 5Tarjoile pyree pienstä kulhoista paahdetun leivän kera.
Vinkki:
Maissipyree on erinomaista myös tortillalettujen päällä, cheddarjuustolla höystettynä.
Katso myös: