Kikherne-hasselpähkinä za’atar salaattipedillä
Helppo
1 henkilö
20 min
Ainekset
1 henkilölle
20 g hasselpähkinöitä
1 rkl seesaminsiemeniä
1 tl kuivattua oreganoa
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni romaine-/sydänsalaatti
1 dl jogurttia
Suolaa
Mustapippuria
1 rkl seesaminsiemeniä
1 tl kuivattua oreganoa
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni romaine-/sydänsalaatti
1 dl jogurttia
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosat 1 henkilölle
20 g hasselpähkinöitä
1 rkl seesaminsiemeniä
1 tl kuivattua oreganoa
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni romaine-/sydänsalaatti
1 dl jogurttia
Suolaa
Mustapippuria
1 rkl seesaminsiemeniä
1 tl kuivattua oreganoa
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni romaine-/sydänsalaatti
1 dl jogurttia
Suolaa
Mustapippuria
- Vaihe 1Rouhi hasselpähkinät karkeiksi.
- Vaihe 2Paahda pähkinät ja seesaminsiemenet kuivalla paistinpannulla miedolla lämmöllä kulanruskeiksi.
- Vaihe 3Sekoita pähkinät ja seesaminsiemenet oreganon, kikherneiden ja oliiviöljyn kanssa, mausta suolalla ja pippurilla.
- Vaihe 4Leikkaa salaatti pienemmiksi paloiksi ja sekoita jogurtin kanssa.
- Vaihe 5Aseta salaatti kulhoon ja ripottele päälle kikherne-hasselpähkinä za’ataria.
Katso myös: