Paistettua kurpitsaa punaisten kidneypapujen, kikherneiden ja grillatun broilerin kera
Keskitaso
2 henkilöä
50 min
Ainekset
2 henkilölle
500 g hokkaidokurpitsaa
1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)
1/4 nippu timjamia
1/4 nippu persiljaa
2 rkl oliiviöljyä
500 g broilerinfileetä
2,5 dl jogurttia
Suolaa
Mustapippuria
1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)
1/4 nippu timjamia
1/4 nippu persiljaa
2 rkl oliiviöljyä
500 g broilerinfileetä
2,5 dl jogurttia
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosat 2 henkilölle
500 g hokkaidokurpitsaa
1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)
1/4 nippu timjamia
1/4 nippu persiljaa
2 rkl oliiviöljyä
500 g broilerinfileetä
2,5 dl jogurttia
Suolaa
Mustapippuria
1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)
1/4 nippu timjamia
1/4 nippu persiljaa
2 rkl oliiviöljyä
500 g broilerinfileetä
2,5 dl jogurttia
Suolaa
Mustapippuria
- Vaihe 1Puhdista kurpitsa siemenistä ja leikkaa se lohkoiksi kuorineen päivineen.
- Vaihe 2Laita kurpitsalohkot leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Lisää karkeaksi hienonnettu timjami ja persilja, öljy, suola ja pippuri.
- Vaihe 3Paista kurpitsalohkoja 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
- Vaihe 4Sekoita joukkoon kidneypavut ja kikherneet.
- Vaihe 5Paista vielä n. 10 minuuttia kullankeltaisiksi ja rapeiksi.
- Vaihe 6Hiero broilerinfileisiin hiukan öljyä, suolaa ja pippuria. Grillaa niitä kuumalla grillillä n. 2 minuuttia kummaltakin puolelta.
- Vaihe 7Tarjoile broileri paistetun kurpitsan ja jogurtin kanssa.
Vinkki:
Tarjoillaan kala- ja liharuokien lisukkeena. Sellaisenaan mainio kasvisruoka. Voidaan valmistaa myös currypavuista tai chilipavuista.
Katso myös: