Uunissa paistettuja chilipapuja maissin, juuresten, maissilastujen ja cheddarjuuston kera
Helppo
4 henkilöä
45 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-chilipapuja (2 x 430 g)
1 purkki Bonduelle-maissia (140 g valutettuna)
200 g persiljajuurta
200 g porkkanoita
200 g punajuuria
200 g maissilastuja
100 g cheddarjuustoa
½ nippu korianteria tai persiljaa
1 punainen chili
Suolaa
Mustapippuria
1 purkki Bonduelle-maissia (140 g valutettuna)
200 g persiljajuurta
200 g porkkanoita
200 g punajuuria
200 g maissilastuja
100 g cheddarjuustoa
½ nippu korianteria tai persiljaa
1 punainen chili
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-chilipapuja (2 x 430 g)
1 purkki Bonduelle-maissia (140 g valutettuna)
200 g persiljajuurta
200 g porkkanoita
200 g punajuuria
200 g maissilastuja
100 g cheddarjuustoa
½ nippu korianteria tai persiljaa
1 punainen chili
Suolaa
Mustapippuria
1 purkki Bonduelle-maissia (140 g valutettuna)
200 g persiljajuurta
200 g porkkanoita
200 g punajuuria
200 g maissilastuja
100 g cheddarjuustoa
½ nippu korianteria tai persiljaa
1 punainen chili
Suolaa
Mustapippuria
- Vaihe 1Puhdista juurekset.
- Vaihe 2Leikkaa ne pitkulaisiksi paloiksi.
- Vaihe 3Sekoita juurekset chilipapujen ja maissin kanssa leivinpaperilla vuoratussa uunivuoassa.
- Vaihe 4Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä, mutta edelleen rapeita.
- Vaihe 5Lisää maissilastut ja juusto juuresten päälle ja gratinoi uunissa.
- Vaihe 6Ripottele päälle hienonnettua korianteria ja chiliä.
Vinkki:
Tarjoillaan kala- ja liharuokien lisukkeena. Sellaisenaan mainio kasvisruoka.
Katso myös: