Chili con atún chilipavuilla
Helppo
4 henkilöä
25 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia tonnikalaa
1 punasipuli
2 rkl sitruunamehua
1/2 punttia basilikaa
1 kurkku pitkinä, ohuina suikaleina
200 g tomaattia, 3 eri lajia
1 jäävuorisalaatti
2 rkl kapriksia
1 dl majoneesia
1 purkki Bonduelle Chili Beans -chilipapuja (430 g)
2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Leipää
1 punasipuli
2 rkl sitruunamehua
1/2 punttia basilikaa
1 kurkku pitkinä, ohuina suikaleina
200 g tomaattia, 3 eri lajia
1 jäävuorisalaatti
2 rkl kapriksia
1 dl majoneesia
1 purkki Bonduelle Chili Beans -chilipapuja (430 g)
2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Leipää
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia tonnikalaa
1 punasipuli
2 rkl sitruunamehua
1/2 punttia basilikaa
1 kurkku pitkinä, ohuina suikaleina
200 g tomaattia, 3 eri lajia
1 jäävuorisalaatti
2 rkl kapriksia
1 dl majoneesia
1 purkki Bonduelle Chili Beans -chilipapuja (430 g)
2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Leipää
1 punasipuli
2 rkl sitruunamehua
1/2 punttia basilikaa
1 kurkku pitkinä, ohuina suikaleina
200 g tomaattia, 3 eri lajia
1 jäävuorisalaatti
2 rkl kapriksia
1 dl majoneesia
1 purkki Bonduelle Chili Beans -chilipapuja (430 g)
2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Leipää
- Vaihe 1Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi ja sekoita sitruunamehun kanssa.
- Vaihe 2Irrota basilikanlehdet, puolita kurkku pituussuunnassa ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
- Vaihe 3Halkaise tomaatit ja revi jäävuorisalaatti karkeiksi paloiksi.
- Vaihe 4Sekoita majoneesi ja kaprikset keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.
- Vaihe 5Aseta kaikki ainekset, mukaan lukien chilpavut ja tonnikala, laakeaan astiaan. Lisää päälle hiukan oliiviöljyä, ja tarjoile leivän kera.
Katso myös: