Grillattuja purjoja mustapapujen, tomaatin ja mozzarellan kera
4 henkilöä
Ainekset
4 henkilölle
6–8 pientä purjoa
1 purkki Bonduelle-mustapapuja (valutettuna 2 x 130 g)
1 luomusitruuna
2–3 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
½ nippu basilikaa
12 kirsikkatomaattia
16 minimozzarellaa
Suolaa ja pippuria
1 purkki Bonduelle-mustapapuja (valutettuna 2 x 130 g)
1 luomusitruuna
2–3 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
½ nippu basilikaa
12 kirsikkatomaattia
16 minimozzarellaa
Suolaa ja pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
6–8 pientä purjoa
1 purkki Bonduelle-mustapapuja (valutettuna 2 x 130 g)
1 luomusitruuna
2–3 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
½ nippu basilikaa
12 kirsikkatomaattia
16 minimozzarellaa
Suolaa ja pippuria
1 purkki Bonduelle-mustapapuja (valutettuna 2 x 130 g)
1 luomusitruuna
2–3 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
½ nippu basilikaa
12 kirsikkatomaattia
16 minimozzarellaa
Suolaa ja pippuria
- Vaihe 1Puhdista purjot ja keitä ne hieman pehmeiksi, mutta rapeiksi kattilassa ja valuta ne kunnolla.
- Vaihe 2Kääntele purjoja 1 ruokalusikallisessa suolalla ja pippurilla maustettua oliiviöljyä. Grillaa purjoja 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Käytä mahdollisuuksien mukaan grillipannua.
- Vaihe 3Sekoita yhteen hienoksi raastettu sitruunan kuori, sitruunamehu, etikka ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Vaihe 4Lisää kastikkeen joukkoon basilikan lehdet, halkaistut tomaatit, pavut ja mozzarellat.
- Vaihe 5Siirrä salaattiseos tarjoiluastiaan purjojen päälle ja tarjoile leivän kanssa.
Katso myös: