Kuinka mukava olisikaan tulla kotiin, kun siellä odottaisi isoäidin valmistama lämmin keitto. Voit kokea tämän tunteen helposti maukkaan hernesosekeittoreseptimme avulla.
Helppo
4 henkilöä
40 min
Ainekset
4 henkilölle
2 tölkkiä Bonduelle erittäin hienoja herneitä (2 x 400 g)
300 g perunoita
1 pieni jättisipuli
6 rkl öljyä
1,5 l kasvislientä
4 siivua paahtoleipää
1 rkl yrttejä
Suolaa
Pippuria
2 salaattisipulia
1 tölkki smetanaa (200 g)
Ainesosat 4 henkilölle
2 tölkkiä Bonduelle erittäin hienoja herneitä (2 x 400 g)
300 g perunoita
1 pieni jättisipuli
6 rkl öljyä
1,5 l kasvislientä
4 siivua paahtoleipää
1 rkl yrttejä
Suolaa
Pippuria
2 salaattisipulia
1 tölkki smetanaa (200 g)
Vaihe 1
Valuta Bonduelle-herneet.
Vaihe 2
Kuori perunat ja leikkaa kuutioiksi. Paloittele jättisipuli.
Vaihe 3
Kuumenna kolme ruokalusikallista öljyä ja kuullota perunat ja jättisipuli.
Vaihe 4
Lisää kasvisliemi ja kypsennä noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä.
Vaihe 5
Leikkaa paahtoleipäviipaleet noin 1 x 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi, paahda pannulla 3 rkl öljyssä, lisää yrtit ja mausta suolalla ja pippurilla. Aseta sivuun.
Vaihe 6
Puhdista ja pese salaattisipulit, leikkaa ohuiksi renkaiksi. Aseta sivuun.
Vaihe 7
Lisää Bonduelle-herneet keittoon, lämmitä ja soseuta keitto.
Vaihe 8
Sekoita smetana ja mausta pippurilla ja suolalla.
Vinkki:
Tarjoile keitto smetanan, salaattisipulirenkaiden ja yrttikrutonkien kanssa.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä▶
Kikhernesalaatti pestokermalla
Sipulisalaatti maissin ja rakuunan kera
Intialainen kanacurry
Taio Intian väriloisto lautasellesi ja matkaa makuhermoillasi curryn, kanan ja itämaisen elämänilon ...