Kikhernesalaatti pestokermalla
Helppo
1 henkilö
20 min
Ainekset
1 henkilölle
1 pieni punasipuli, n. 50 g
1 leipäviipale
2 rkl basilikapestoa
2 rkl kermaa 38 %
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
10 basilikanlehteä
Suolaa
Mustapippuria
1 leipäviipale
2 rkl basilikapestoa
2 rkl kermaa 38 %
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
10 basilikanlehteä
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosat 1 henkilölle
1 pieni punasipuli, n. 50 g
1 leipäviipale
2 rkl basilikapestoa
2 rkl kermaa 38 %
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
10 basilikanlehteä
Suolaa
Mustapippuria
1 leipäviipale
2 rkl basilikapestoa
2 rkl kermaa 38 %
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
10 basilikanlehteä
Suolaa
Mustapippuria
- Vaihe 1Paloittele sipuli.
- Vaihe 2Paahda leipäviipale, ja leikkaa se kuutioiksi.
- Vaihe 3Sekoita pesto ja kerma keskenään.
- Vaihe 4Sekoita kikherneet, sipuli, pestokerma, basilikanlehdet ja leipäkuutiot keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Vaihe 5Tarjoile syvältä lautaselta.
Katso myös: