Kaali-omenasalaatti wasabijogurtin ja kidneypapujen kera
Helppo
1 henkilö
20 min
Ainekset
1 henkilölle
2 rkl maustamatonta jogurttia
1/2 tl wasabitahnaa
200 g punakaalia
1 vihreä omena
1 rkl omenaviinietikkaa
1 purkki Bonduelle mini packs punaisia kidneypapuja (valutettuna 60 g)
20 g herneenversoja
Suolaa
Mustapippuria
1/2 tl wasabitahnaa
200 g punakaalia
1 vihreä omena
1 rkl omenaviinietikkaa
1 purkki Bonduelle mini packs punaisia kidneypapuja (valutettuna 60 g)
20 g herneenversoja
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosat 1 henkilölle
2 rkl maustamatonta jogurttia
1/2 tl wasabitahnaa
200 g punakaalia
1 vihreä omena
1 rkl omenaviinietikkaa
1 purkki Bonduelle mini packs punaisia kidneypapuja (valutettuna 60 g)
20 g herneenversoja
Suolaa
Mustapippuria
1/2 tl wasabitahnaa
200 g punakaalia
1 vihreä omena
1 rkl omenaviinietikkaa
1 purkki Bonduelle mini packs punaisia kidneypapuja (valutettuna 60 g)
20 g herneenversoja
Suolaa
Mustapippuria
- Vaihe 1Sekoita maustamaton jogurtti ja wasabi keskenään. Mausta seos suolalla.
- Vaihe 2Leikkaa puolet kaalista ohuiksi suikaleiksi, ja toinen puoli hieman suuremmiksi viipaleiksi.
- Vaihe 3Leikkaa omena ohuiksi viipaleiksi, jasekoita omenaviinietikan kanssa.
- Vaihe 4Sekoita kaikki ainekset keskenään, ja lisää punaiset kidneypavut.
- Vaihe 5Koristele herneenversoilla, ja ripauksella mustapippuria.
Katso myös: