1. >Reseptit
  2. >Kaali-omenasalaatti wasabijogurtin ja kidneypapujen kera

Kaali-omenasalaatti wasabijogurtin ja kidneypapujen kera

Helppo
1 henkilö
20 min
Ainekset
1 henkilölle
2 rkl maustamatonta jogurttia

1/2 tl wasabitahnaa

200 g punakaalia

1 vihreä omena

1 rkl omenaviinietikkaa

1 purkki Bonduelle mini packs punaisia kidneypapuja (valutettuna 60 g)

20 g herneenversoja

Suolaa

Mustapippuria
Ainesosat 1 henkilölle
2 rkl maustamatonta jogurttia

1/2 tl wasabitahnaa

200 g punakaalia

1 vihreä omena

1 rkl omenaviinietikkaa

1 purkki Bonduelle mini packs punaisia kidneypapuja (valutettuna 60 g)

20 g herneenversoja

Suolaa

Mustapippuria
  1. Vaihe 1
    Sekoita maustamaton jogurtti ja wasabi keskenään. Mausta seos suolalla.
  2. Vaihe 2
    Leikkaa puolet kaalista ohuiksi suikaleiksi, ja toinen puoli hieman suuremmiksi viipaleiksi.
  3. Vaihe 3
    Leikkaa omena ohuiksi viipaleiksi, jasekoita omenaviinietikan kanssa.
  4. Vaihe 4
    Sekoita kaikki ainekset keskenään, ja lisää punaiset kidneypavut.
  5. Vaihe 5
    Koristele herneenversoilla, ja ripauksella mustapippuria.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä