Kurpitsakeitto chilipapujen kera
4 henkilöä
25 min
Ainekset
4 henkilölle
1 hokkaido-kurpitsa
2 sipulia, öljyä
8 dl vettä
1 liemikuutio
1 tl roomankuminaa
1 purkki Bonduelle Chili Beans kidneypapuja (430 g)
1 luomu appelsiini
Suolaa ja pippuria
Päälle: kurpitsansiemeniä ja tilliä
2 sipulia, öljyä
8 dl vettä
1 liemikuutio
1 tl roomankuminaa
1 purkki Bonduelle Chili Beans kidneypapuja (430 g)
1 luomu appelsiini
Suolaa ja pippuria
Päälle: kurpitsansiemeniä ja tilliä
Ainesosat 4 henkilölle
1 hokkaido-kurpitsa
2 sipulia, öljyä
8 dl vettä
1 liemikuutio
1 tl roomankuminaa
1 purkki Bonduelle Chili Beans kidneypapuja (430 g)
1 luomu appelsiini
Suolaa ja pippuria
Päälle: kurpitsansiemeniä ja tilliä
2 sipulia, öljyä
8 dl vettä
1 liemikuutio
1 tl roomankuminaa
1 purkki Bonduelle Chili Beans kidneypapuja (430 g)
1 luomu appelsiini
Suolaa ja pippuria
Päälle: kurpitsansiemeniä ja tilliä
- Vaihe 1Halkaise kurpitsa, poista siemenet ja kuutio liha kuorineen.
- Vaihe 2Silppua sipuli ja kuullota kurpitsaa öljyssä kattilassa.
- Vaihe 3Lisää vesi, liemikuutio ja roomankumina ja anna vihannesten kiehua hiljalleen kypsiksi kannen alla noin 15 minuuttia.
- Vaihe 4Lisää chili beans, hiukan raastettua appelsiininkuorta ja -mehua ja sekoita sauvasekoittimella tai vastaavalla.
- Vaihe 5Lisää tarvittaessa vettä.
- Vaihe 6Mausta suolalla ja pippurilla ja ripottele päälle kurpitsansiemeniä ja tilliä.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
Helppo
Keskitaso
Vaikea
< 15 min
15 - 45 min
45 min ja +
Paistettua kurpitsaa punaisten kidneypapujen, kikherneiden ja grillatun broilerin kera
Intialainen kanacurry
Taio Intian väriloisto lautasellesi ja matkaa makuhermoillasi curryn, kanan ja itämaisen elämänilon maahan. Lähde tämän reseptin avulla matkalle Ganges-joelle.
Hernesosekeitto
Kuinka mukava olisikaan tulla kotiin, kun siellä odottaisi isoäidin valmistama lämmin keitto. Voit kokea tämän tunteen helposti maukkaan hernesosekeittoreseptimme avulla.
Katso myös: