1. >Reseptit
  2. >Kylmä avokadokeitto punaisten kidneypapujen kera

Kylmä avokadokeitto punaisten kidneypapujen kera

4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
1 purkki Bonduelle Punaisia Kidneypapuja (265 g valutettuna)

¼ nippu ruohosipulia

1-2 rkl oliiviöljyä

2 dl tuorejuustoa

Punajuurisipsejä

Keitto:

2 kypsää avokadoa

¼ nippu persiljaa

¼ lehtiselleri

100 g pinaattia

1 valkosipulinkynsi

6 dl maitoa

½ sitruuna

1-2 rkl oliiviöljyä

Suolaa

Pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
1 purkki Bonduelle Punaisia Kidneypapuja (265 g valutettuna)

¼ nippu ruohosipulia

1-2 rkl oliiviöljyä

2 dl tuorejuustoa

Punajuurisipsejä

Keitto:

2 kypsää avokadoa

¼ nippu persiljaa

¼ lehtiselleri

100 g pinaattia

1 valkosipulinkynsi

6 dl maitoa

½ sitruuna

1-2 rkl oliiviöljyä

Suolaa

Pippuria
    Valmista tämä resepti:
  • Punaiset Kidneypavut - 310 g
  1. Vaihe 1
    Puolita avokadot, poista kivet ja koverra hedelmäliha kuoresta.
  2. Vaihe 2
    Paloittele sellerinvarret, lisää muut ainekset, ja sekoita tehosekoittimessa tai blenderissä.
  3. Vaihe 3
    Mausta sitruunamehulla, öljyllä, suolalla ja pippurilla.
  4. Vaihe 4
    Hienonna ruohosipuli ja sekoita papujen ja oliiviöljyn kanssa, mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Vaihe 5
    Tarjoile keitto tuorejuuston, papujen ja punajuurisipsien kera.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä