Kylmä avokadokeitto punaisten kidneypapujen kera
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
1 purkki Bonduelle Punaisia Kidneypapuja (265 g valutettuna)
¼ nippu ruohosipulia
1-2 rkl oliiviöljyä
2 dl tuorejuustoa
Punajuurisipsejä
Keitto:
2 kypsää avokadoa
¼ nippu persiljaa
¼ lehtiselleri
100 g pinaattia
1 valkosipulinkynsi
6 dl maitoa
½ sitruuna
1-2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
¼ nippu ruohosipulia
1-2 rkl oliiviöljyä
2 dl tuorejuustoa
Punajuurisipsejä
Keitto:
2 kypsää avokadoa
¼ nippu persiljaa
¼ lehtiselleri
100 g pinaattia
1 valkosipulinkynsi
6 dl maitoa
½ sitruuna
1-2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
1 purkki Bonduelle Punaisia Kidneypapuja (265 g valutettuna)
¼ nippu ruohosipulia
1-2 rkl oliiviöljyä
2 dl tuorejuustoa
Punajuurisipsejä
Keitto:
2 kypsää avokadoa
¼ nippu persiljaa
¼ lehtiselleri
100 g pinaattia
1 valkosipulinkynsi
6 dl maitoa
½ sitruuna
1-2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
¼ nippu ruohosipulia
1-2 rkl oliiviöljyä
2 dl tuorejuustoa
Punajuurisipsejä
Keitto:
2 kypsää avokadoa
¼ nippu persiljaa
¼ lehtiselleri
100 g pinaattia
1 valkosipulinkynsi
6 dl maitoa
½ sitruuna
1-2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
- Vaihe 1Puolita avokadot, poista kivet ja koverra hedelmäliha kuoresta.
- Vaihe 2Paloittele sellerinvarret, lisää muut ainekset, ja sekoita tehosekoittimessa tai blenderissä.
- Vaihe 3Mausta sitruunamehulla, öljyllä, suolalla ja pippurilla.
- Vaihe 4Hienonna ruohosipuli ja sekoita papujen ja oliiviöljyn kanssa, mausta suolalla ja pippurilla.
- Vaihe 5Tarjoile keitto tuorejuuston, papujen ja punajuurisipsien kera.
Katso myös: