Lihamuhennos kidneypapujen ja chorizon kera
Keskitaso
4 henkilöä
105 min
Ainekset
4 henkilölle
2 sipuli
4 porkkanaa
Öljyä
600 g vasikanniskaa
300 g raakoja chorizo-makkaroita
Pieni kourallinen tuoretta minttua
2 dl lihalientä
Suolaa ja pippuria
2 purkkia Bonduelle kidneypapuja (valutettu paino 500 g)
Pieni voinokare
Päälle: Koristeeksi unikonsiemeniä
4 porkkanaa
Öljyä
600 g vasikanniskaa
300 g raakoja chorizo-makkaroita
Pieni kourallinen tuoretta minttua
2 dl lihalientä
Suolaa ja pippuria
2 purkkia Bonduelle kidneypapuja (valutettu paino 500 g)
Pieni voinokare
Päälle: Koristeeksi unikonsiemeniä
Ainesosat 4 henkilölle
2 sipuli
4 porkkanaa
Öljyä
600 g vasikanniskaa
300 g raakoja chorizo-makkaroita
Pieni kourallinen tuoretta minttua
2 dl lihalientä
Suolaa ja pippuria
2 purkkia Bonduelle kidneypapuja (valutettu paino 500 g)
Pieni voinokare
Päälle: Koristeeksi unikonsiemeniä
4 porkkanaa
Öljyä
600 g vasikanniskaa
300 g raakoja chorizo-makkaroita
Pieni kourallinen tuoretta minttua
2 dl lihalientä
Suolaa ja pippuria
2 purkkia Bonduelle kidneypapuja (valutettu paino 500 g)
Pieni voinokare
Päälle: Koristeeksi unikonsiemeniä
- Vaihe 1Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Voitele uunivuoka pienellä määrällä öljyä.
- Vaihe 2Leikkaa vihannekset pienemmiksi paloiksi ja laita ne uunivuokaan yhdessä lihan, makkaroiden, mintun, lihaliemen, suolan ja pippurin kanssa.
- Vaihe 3Peitä vuoka alumiinifoliolla ja paista uunissa 1 ¼ tuntia.
- Vaihe 4Poista alumiinifolio ja anna ruoan ruskistua noin 15 minuuttia. Tarkkaile kypsymistä.
- Vaihe 5Lisää vuokaan kidneypavut ja voinokare, ja kuumenna muhennos kevyesti ennen tarjoilua.
Katso myös: