Minestrone-keitto
Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
150 g pekonikuutioita
Öljyä
2 porkkanaa
2 purjosipulia
1 dl viiniä
8—10 dl vettä
1 purkki kuorittuja tomaatteja (400 g)
2 kanaliemikuutiota
1 purkki Bonduelle kidneypapuja (250 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle kikherneitä (265 g valutettuna)
Suolaa ja pippuria
Tarjoillaan: peston ja basilikan kera
Öljyä
2 porkkanaa
2 purjosipulia
1 dl viiniä
8—10 dl vettä
1 purkki kuorittuja tomaatteja (400 g)
2 kanaliemikuutiota
1 purkki Bonduelle kidneypapuja (250 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle kikherneitä (265 g valutettuna)
Suolaa ja pippuria
Tarjoillaan: peston ja basilikan kera
Ainesosat 4 henkilölle
150 g pekonikuutioita
Öljyä
2 porkkanaa
2 purjosipulia
1 dl viiniä
8—10 dl vettä
1 purkki kuorittuja tomaatteja (400 g)
2 kanaliemikuutiota
1 purkki Bonduelle kidneypapuja (250 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle kikherneitä (265 g valutettuna)
Suolaa ja pippuria
Tarjoillaan: peston ja basilikan kera
Öljyä
2 porkkanaa
2 purjosipulia
1 dl viiniä
8—10 dl vettä
1 purkki kuorittuja tomaatteja (400 g)
2 kanaliemikuutiota
1 purkki Bonduelle kidneypapuja (250 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle kikherneitä (265 g valutettuna)
Suolaa ja pippuria
Tarjoillaan: peston ja basilikan kera
- Vaihe 1Kuullota pekoni kattilassa. Leikkaa porkkanat ja purjosipulit pienemmiksi paloiksi ja kuullota yhdessä pekonin kanssa.
- Vaihe 2Lisää viini, vesi, kuoritut tomaatit ja liemikuutio ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
- Vaihe 3Lisää valutetut kidneypavut ja kikherneet keittoon.
- Vaihe 4Anna papujen ja herneiden tulla lämpimiksi.
- Vaihe 5Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile peston ja basilikan kera.
Katso myös: