Toscanalainen pata broilerin ja kikherneiden kera
Keskitaso
4 henkilöä
30 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-kikherneitä (valutettuna 530 g)
4 broilerin rintafileetä
Oliiviöljyä
1 pieni fenkoli
2 valkosipulinkynttä
1 dl valkoviiniä tai vettä
2 dl kanalientä
4 rosmariinin vartta
4 rkl rusinoita
150 g tuoretta pinaattia
Suolaa ja pippuria
4 broilerin rintafileetä
Oliiviöljyä
1 pieni fenkoli
2 valkosipulinkynttä
1 dl valkoviiniä tai vettä
2 dl kanalientä
4 rosmariinin vartta
4 rkl rusinoita
150 g tuoretta pinaattia
Suolaa ja pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-kikherneitä (valutettuna 530 g)
4 broilerin rintafileetä
Oliiviöljyä
1 pieni fenkoli
2 valkosipulinkynttä
1 dl valkoviiniä tai vettä
2 dl kanalientä
4 rosmariinin vartta
4 rkl rusinoita
150 g tuoretta pinaattia
Suolaa ja pippuria
4 broilerin rintafileetä
Oliiviöljyä
1 pieni fenkoli
2 valkosipulinkynttä
1 dl valkoviiniä tai vettä
2 dl kanalientä
4 rosmariinin vartta
4 rkl rusinoita
150 g tuoretta pinaattia
Suolaa ja pippuria
- Vaihe 1Huuhtele ja valuta kikherneet siivilässä.
- Vaihe 2Leikkaa broileri pienemmiksi paloiksi ja paista kevyesti padassa.
- Vaihe 3Pilko fenkoli ja valkosipuli pieniksi paloiksi ja lisää paistumaan broilerin joukkoon.
- Vaihe 4Lisää joukkoon viini, kanaliemi, rosmariini ja rusinat. Anna kiehua pienellä lämmöllä 8 minuuttia.
- Vaihe 5Lisää joukkoon kikherneet ja pinaatti ja kuumenna.
- Vaihe 6Mausta suolalla ja pippurilla.
Katso myös: