Vesimelonia papusekoituksen ja fetajuuston kera
Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle papusekoitusta (250 g valutettuna)
400 g vesimelonia
100 g fetajuustoa
1 punasipuli, n. 50 g
30 g manteleita
50 g rucolasalaattia
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl omenaviinietikkaa
Suolaa
Mustapippuria
400 g vesimelonia
100 g fetajuustoa
1 punasipuli, n. 50 g
30 g manteleita
50 g rucolasalaattia
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl omenaviinietikkaa
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle papusekoitusta (250 g valutettuna)
400 g vesimelonia
100 g fetajuustoa
1 punasipuli, n. 50 g
30 g manteleita
50 g rucolasalaattia
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl omenaviinietikkaa
Suolaa
Mustapippuria
400 g vesimelonia
100 g fetajuustoa
1 punasipuli, n. 50 g
30 g manteleita
50 g rucolasalaattia
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl omenaviinietikkaa
Suolaa
Mustapippuria
- Vaihe 1Leikkaa vesimelonin kuori irti, ja viipaloi meloni noin sentin paksuisiksi siivuiksi.
- Vaihe 2Murenna fetajuusto pieniksi palasiksi. Hienonna punasipuli.
- Vaihe 3Paahda mantelit pannulla kullanruskeiksi, anna jäähtyä, ja hienonna rouheeksi.
- Vaihe 4Sekoita salaatti pavuista, fetajuustosta, sipulista ja rucolasalaatista. Lisää öljy ja etikka. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Vaihe 5Asettele salaatti vesimeloniviipaleiden päälle, ja ripottele päälle rouhitut mantelit.
Vinkki:
Vesimelonin sijaan voit käyttää muunlaista melonia. Voit myös korvata fetajuuston parmesaanilla tai vuohenjuustolla.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
Helppo
Keskitaso
Vaikea
< 15 min
15 - 45 min
45 min ja +
Vietnamilainen papu-nuudelisalaatti
Intialainen kanacurry
Taio Intian väriloisto lautasellesi ja matkaa makuhermoillasi curryn, kanan ja itämaisen elämänilon maahan. Lähde tämän reseptin avulla matkalle Ganges-joelle.
Hernesosekeitto
Kuinka mukava olisikaan tulla kotiin, kun siellä odottaisi isoäidin valmistama lämmin keitto. Voit kokea tämän tunteen helposti maukkaan hernesosekeittoreseptimme avulla.
Katso myös: