Vietnamilainen papu-nuudelisalaatti
Helppo
1 henkilö
20 min
Ainekset
1 henkilölle
50 g riisinuudeleita
1 porkkana
1/2 kurkku
2 kevätsipulia
1 tlk Bonduelle oriental –papusekoitusta (160g)
Kourallinen tuoretta minttua
Kourallinen tuoretta korianteria
Kastike:
1 rkl kalakastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
1 limen mehu
Hyppysellinen chiliä
1 porkkana
1/2 kurkku
2 kevätsipulia
1 tlk Bonduelle oriental –papusekoitusta (160g)
Kourallinen tuoretta minttua
Kourallinen tuoretta korianteria
Kastike:
1 rkl kalakastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
1 limen mehu
Hyppysellinen chiliä
Ainesosat 1 henkilölle
50 g riisinuudeleita
1 porkkana
1/2 kurkku
2 kevätsipulia
1 tlk Bonduelle oriental –papusekoitusta (160g)
Kourallinen tuoretta minttua
Kourallinen tuoretta korianteria
Kastike:
1 rkl kalakastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
1 limen mehu
Hyppysellinen chiliä
1 porkkana
1/2 kurkku
2 kevätsipulia
1 tlk Bonduelle oriental –papusekoitusta (160g)
Kourallinen tuoretta minttua
Kourallinen tuoretta korianteria
Kastike:
1 rkl kalakastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
1 limen mehu
Hyppysellinen chiliä
- Vaihe 1Valmista riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
- Vaihe 2Kuori porkkana ja siivuta ohueksi vihannesleikkurilla tai kuorimaveitsellä.
- Vaihe 3Siivuta samalla tavalla kurkku ja tarvittaessa puristele hieman nestettä kurkusta pois.
- Vaihe 4Silppua kevätsipuli ja yrtit.
- Vaihe 5Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Katso myös: