Kesäinen linssi-vuohenjuustopiiras
Keskitaso
4 henkilöä
80 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle linssejä (260 g valutettuna)
1 pkt valmista piirastaikinaa
200 g punajuuria keitettynä
50 g babypinaattia
4 kananmunaa
2,5 dl kermaa
100 g vuohenjuustoa
Suolaa
Mustapippuria
1 pkt valmista piirastaikinaa
200 g punajuuria keitettynä
50 g babypinaattia
4 kananmunaa
2,5 dl kermaa
100 g vuohenjuustoa
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle linssejä (260 g valutettuna)
1 pkt valmista piirastaikinaa
200 g punajuuria keitettynä
50 g babypinaattia
4 kananmunaa
2,5 dl kermaa
100 g vuohenjuustoa
Suolaa
Mustapippuria
1 pkt valmista piirastaikinaa
200 g punajuuria keitettynä
50 g babypinaattia
4 kananmunaa
2,5 dl kermaa
100 g vuohenjuustoa
Suolaa
Mustapippuria
- Vaihe 1Asettele taikina piirasvuokaan, pistele reikiä haarukalla ja laita jääkaappiin.
- Vaihe 2Viipaloi keitetyt punajuuret, sekoita yhteen pinaatin kanssa, ja levitä piirastaikinan päälle.
- Vaihe 3Vatkaa kananmunat ja kerma keskenään, mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos vuokaan.
- Vaihe 4Murenna päälle vuohenjuusto, ja paista piiras esilämmitetyssä uunissa 185 asteessa 45—60 minuuttia kullanruskeaksi. Anna jäähtyä.
- Vaihe 5Tarjoile piiras lämpimänä tai kylmänä vihreän salaatin kera.
Vinkki:
Voit myös käyttää Bonduelle kikherneitä, kesäkurpitsaa ja tuorejuustoa.
Katso myös: