Kukkakaali- ja kikhernekeitto
Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
1 sipuli
1 omena
Öljyä
1 kukkakaalin pää
1 rkl Ras El Hanout (marokkolainen maustesekoitus)
1 purkki kookosmaitoa
1 purkki Bonduelle kikherneitä (265 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle Gourmet maissia (140 g)
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
Suolaa ja pippuria
Koristeeksi: tuoreita ituja
1 omena
Öljyä
1 kukkakaalin pää
1 rkl Ras El Hanout (marokkolainen maustesekoitus)
1 purkki kookosmaitoa
1 purkki Bonduelle kikherneitä (265 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle Gourmet maissia (140 g)
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
Suolaa ja pippuria
Koristeeksi: tuoreita ituja
Ainesosat 4 henkilölle
1 sipuli
1 omena
Öljyä
1 kukkakaalin pää
1 rkl Ras El Hanout (marokkolainen maustesekoitus)
1 purkki kookosmaitoa
1 purkki Bonduelle kikherneitä (265 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle Gourmet maissia (140 g)
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
Suolaa ja pippuria
Koristeeksi: tuoreita ituja
1 omena
Öljyä
1 kukkakaalin pää
1 rkl Ras El Hanout (marokkolainen maustesekoitus)
1 purkki kookosmaitoa
1 purkki Bonduelle kikherneitä (265 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle Gourmet maissia (140 g)
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
Suolaa ja pippuria
Koristeeksi: tuoreita ituja
- Vaihe 1Kuutio sipuli ja omena ja paloittele kukkakaali nupuiksi. Kuullota öljyssä kattilassa.
- Vaihe 2Lisää muut ainekset ja anna kiehua kannen anna, kunnes kukkakaali on kypsynyt, n. 8 minuuttia.
- Vaihe 3Sekoita keitto tehosekoittimella ja lisää tarvittaessa vettä.
- Vaihe 4Mausta suolalla ja pippurilla.
- Vaihe 5Ripottele päälle tuoreita ituja ja tarjoile.
Vinkki:
Keiton kera voidaan tarjoilla hiukan limetinmehua.
Katso myös: