Ota yhteyttä
Reseptit
Alkupalat ja keitot
Pääruoat
Välipalat ja naposteltavat
Lisukkeet
Salaatit
Makeat & leivonnaiset
Tuotteet
Lunch Bowls
Maissi
Palkokasvit
Pavut kastikkeessa
Vihreät vihannekset
Mini packs
#PLANTPOWER
Vuodesta 1853
Kaikki artikkelit
Historiamme
Sitoumuksemme
Innovaatiomme
Pellolta pöytään
Uutiset
>
Reseptit
>
Kukkakaali- ja kikhernekeitto
<
Reseptit
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Kukkakaali- ja kikhernekeitto
tulosta resepti
Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
1 sipuli
1 omena
Öljyä
1 kukkakaalin pää
1 rkl Ras El Hanout (marokkolainen maustesekoitus)
1 purkki kookosmaitoa
1 purkki
Bonduelle
kikherneitä (265 g valutettuna)
1 purkki
Bonduelle
Gourmet maissia (140 g)
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
Suolaa ja pippuria
Koristeeksi: tuoreita ituja
Ainesosat 4 henkilölle
1 sipuli
1 omena
Öljyä
1 kukkakaalin pää
1 rkl Ras El Hanout (marokkolainen maustesekoitus)
1 purkki kookosmaitoa
1 purkki
Bonduelle
kikherneitä (265 g valutettuna)
1 purkki
Bonduelle
Gourmet maissia (140 g)
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
Suolaa ja pippuria
Koristeeksi: tuoreita ituja
Vaihe 1
Kuutio sipuli ja omena ja paloittele kukkakaali nupuiksi. Kuullota öljyssä kattilassa.
Vaihe 2
Lisää muut ainekset ja anna kiehua kannen anna, kunnes kukkakaali on kypsynyt, n. 8 minuuttia.
Vaihe 3
Sekoita keitto tehosekoittimella ja lisää tarvittaessa vettä.
Vaihe 4
Mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 5
Ripottele päälle tuoreita ituja ja tarjoile.
Vinkki:
Keiton kera voidaan tarjoilla hiukan limetinmehua.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
Helppo
Keskitaso
Vaikea
< 15 min
15 - 45 min
45 min ja +
Leikkisä
▶
Paistetut sienet chilimaissin ja avokado...
Katso resepti
Sipulisalaatti maissin ja rakuunan kera
Katso resepti
Kikherne-hasselpähkinä za’atar salaattip...
Katso resepti
Katso lisää reseptejä
Katso myös:
Kikherneet - 2 mini packs
Maissi - 2 mini packs
Maissi - 3 x 150 g
Maissi - 300 g
Kikherneet - 310 g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Vihreät pavut - 400 g